Heipä hei WildyCraftin kansalaiset!

Toivon, että jaksatte lukea koko jutun läpi, koska tässä tekstissä kerrotaan paljon WildyCraftia koskevista muutoksista, jotka tapahtuvat lähitulevaisuudessa, noin yhden kuukauden aikana.

Henkilöstömuutokset

Suurin muutos WildyCraftin ylläpitokokoonpanossa on Tewdinin lähtö adminhommista, älkää huoliko, asiat eivät muutu paljon ja hommat tulee hoitumaan kuin ennenkin, koko ylläpito toivottaa Tewdinille loistavaa tulevaisuutta.
Etsimme uutta adminia sekä moderaattoreita, voit jättää hakemuksesi ”Apujoukot” osioon foorumillemme.

Aktiviteetit

Olemme huomanneet, että pienet kilpailut ja leikit ovat suuressa suosiossa pelaajien kesken, tästä lähtien järjestetään 1-2 kertaa kuukaudessa ylläpidon ja eventporukan toimesta kaikenlaista hauskaa, luvassa on mm: Juhlia (niistä lisää myöhemmin..), Parkour-ratoja ja järjestettyjä kilpailuja, joista jokaisesta ilmoitetaan viikko etukäteen ”Tapahtumat” osiossa.

Rakennuskilpailu

Tewdinin lähdön jälkeen säännöt tulevat vähän muuttumaan, edelleen vain foorumille laitetut teokset voivat olla pääpalkinnon voittajia, mutta nykyään myös ne taideteokset, joita ei ole laitettu foorumille, voivat voittaa erikoispalkinnon joka määräytyy viikon mukaan.
Tästä lähtien rakennuskilpailua hoitaa Perhokalastaja.

Teema-alueet

Teema-alueita tullaan muokkaamaan tulevaisuudessa teeman mukaisempaan suuntaan, huvista tulee yhä hullunkurisempi ja spawnikaupungista aina vain mahtavampi ja vanhanaikaisempi!
Rakennuksien sisustukset tullaan teema-alueilla muuttamaan mahdollisimman teeman mukaisiksi, tällä hetkellä muunmuassa spawnikaupungin talot ovat aikamoista sekamelskaa, joten parempaan suuntaan vain!
Myös puihin tullaan panostamaan, teema-alueille tulee isoja puita, jotka tehdään käsin, joten tylsät normaalipuut ovat pian katoava muisto vain!
Myös parkour-ratoja tullaan näkemään paljon tulevaisuudessa, minne sitten ikinä päädytkään radan päätteeksi, se on varmasti jotain eksoottista ja upeaa.

Viikon WildyCraft

Kuten jo varmaan arvaattekin, Viikon WildyCraft sarjaa ei enään tee Tewdin, viimeinen hänen tekemänsä jakso ilmestyy tällä viikolla.
Viikon WildyCraft siirtyy tekstimuotoon ainakin toistaiseksi ja se tullaan julkaisemaan nettisivuilla ja foorumilla joka sunnuntai, ylläpidon toimesta.
Myös Tewdinin hylkäämä viikon pelaaja otetaan takaisin käyttöön.

Itse odotan innolla tulevaisuutta ja tulevaisuuteen sijoittuvia siistejä muutoksia, toivottavasti tekin!

3 thoughts to “Infopaketti – Mitä tulevaisuudessa odottaa?

  • Avatar
    Ghinni

    Aww!

  • Avatar
    VicMcFly

    Miks Tewdin llähti?

Comments are closed.