WildyCraftin Survival-kartta

WildyCraftin Survival-kartta

WildyCraft on nyt suljettu, mutta niin kuin lupasimme, laitamme Survival-kartan jakoon. Aiemmin ilmoitimme, että kartta olisi ladattavissa vain 30.11.2020 saakka. Päätimme kuitenkin jättää kartan tänne ladattavaksi erikseen määrittelemättömäksi ajaksi, joten nauttikaa kaikki kartastamme! Mainittakoon vielä, että emme ole vastuussa, mikäli spawn-alueen ulkopuolelta löytyy jotain asiatonta.

Karttatiedosto tulee ladattavaksi vain omaan käyttöön, mikä tarkoittaa, että siellä voi pelata itse tai kavereiden kanssa. Missään nimessää karttaa ei saa käyttää julkisilla palvelimilla eikä sen spawn-alueen tai muiden yleisten alueiden rakennuksia saa ottaa omaan käyttöön, siirtää julkisille palvelimille tai muutoin käyttää uudelleen ilman rakentajan lupaa. Alta löydät myös Wildeemin kommentin WildyCraftin kartan ja brändin käyttämisestä:

Jos sinulla on kysyttävää kartan käytöstä, ota yhteyttä Instagramissa @wildycraft tai kysy wildeemin Discord-palvelimella #wc-keskustelu -kanavalla.

 

 

Kiitos vielä kaikille pelaajille ja toivotamme teille mukavaa ja turvallista syksyä. Mikäli lataat kartan itsellesi, pidä hauskat pelihetket! Kenties löydät jotakin aivan uutta maailmasta 😉