Kauan toivottu KitPvP julkaistaan!

Kauan toivottu KitPvP julkaistaan!

Mitäpä olisikaan WildyCraft ilman paikkaa, jossa pääsee oikein kunnolla taistelemaan ja koettamaan taitojaan muita pelaajia vastaan? Pitkään olette sitä kyselleet ja pitkään olemme sen parissa raataneet. Nyt on odottelun aika vihdoin ohi, nyt se on täällä!

Keskiviikkona 10.6.2020 kello 15 avaa WildyCraftin KitPvP-palvelin ovensa innokkaille odottajille. WildyCraftin IP-osoitehan on tuttu mc.wildeem.com, josta kitpvp-palvelimelle sen avauduttua pääset kätevästi komennolla /kitpvp. Tervetuloa siis mukaan!

KitPvP on aluksi auki vain keskiviikkoisin ja viikonloppuisin. Kuitenkin, mikäli pelimuoto saa valtavan hyvän vastaanoton ja se osoittautuu jymymenestykseksi, voidaan palvelimen avaamista kokoaikaiseksi harkita! Käytössä ovat vanhat 1.8-version pvp-mekaniikat, mutta joitain ominaisuuksia on myös säästetty uudesta järjestelmästä. Näin saavat molempien rakastajat jotain tyydytystä!

Pelimuodossa käytettävän kartan ovat luoneet moderaattorimme Mirtzku ja Voinpahoin parin entisen ylläpitolaisemme, Naperon ja Lateluken, avustuksella. Siinä on otettu vahvasti vaikutteita Overwatchista tutusta Hanamurasta. Itse pelimuodosta löytyy muutamia hienoja twistejä unohtamatta kuitenkaan WildyCraftin KitPvP:n syvintä olemusta: rentoa taistelua ja mukavaa ilmapiiriä. Meillä on myös paljon suunnitelmia, joilla pidetään mielenkiinto pelissä mukana. Mutta eihän kaikkea voi heti paljastaa! Kannattaa tulla itse katsomaan, miltä paikka näyttää.