Miksi päätimme sulkea palvelimemme?

WildyCraftin logo

Avasimme WildyCraftin 1.4. helpottaaksemme sopeutumista outoon ja uuteen tilanteeseen jollain vanhalla ja tutulla. Halusimme nuorille ja lapsille jotain tekemistä korona-ajalle. Jos palvelimella olo on yhdenkään teidän pelaajan arkea helpottanut, tämä tavoite saatiin toteutettua. Nyt kuitenkin näin reilu puolen vuoden jälkeen on WildyCraftin aika siirtyä taka-alalle. Suljemme siis palvelimen 31.10. kello 18.

Lähdimme tekemään projektia innoissamme ja meillä oli paljon suunnitelmia palvelimen varalle, joista ison osan saimme myös toteutettua. Kuitenkin nyt syksyn alkaessa, adminiemme aika menee töihin ja opiskeluun sekä muihin tylsiin aikuisten velvollisuuksiin. Tästä johtuen meillä ei ole enää aikaa pyörittää palvelinta.

Kuluneet puoli vuotta ovat olleet mahtavia, kun olemme saaneet viettää teidän kanssanne aikaa ja olemme luoneet upeita uusia ystävyyksiä sekä muistoja. Olemme haikeita tästä päätöksestä, mutta koemme, että tällä hetkellä tämä on paras päätös.

Haluamme kiittää jokaikistä, joka palvelimella on käynyt pelaamassa. Laskujemme mukaan uniikkeja kävijöitä oli noin 5000. WildyCraft 2.0 ei olisi ollut näin onnistunut ilman teitä pelaajia. Suursuursuuuurkiitokset kaikille <3.

– Koko WildyCraftin henkilöstö