Minipelit avataan 1.7. kello 14!

Minipelit avataan 1.7. kello 14!

Olemme valmistelleet minipelejä jo WildyCraftin avajaisista saakka, olemme uurastaneet, testanneet ja modifioineet minipelejä, jotta varmasti saisimme teille parhaat mahdolliset pelit. Voisi jopa sanoa, että olemme huolehtineet minipeleistä, kuin omasta lapsesta! Ja nyt voimme iloksenne todeta, että minipelit julkaistaan keskiviikkona 1.7. kello 14! Minipeleihin pääset komennolla /minipelit tai hubin portaalin kautta. Tulevat minipelit ovat Build Battle, Murder Mystery, TNTRun ja Skywars. Lisää minipelejä tullaan mahdollisesti lisäämään myöhemmin ja uusia karttoja lisätään ajan myötä, joten tylsäksi nämä eivät toivottavasti käy!

Valitettavasti minipelien avaamisen yhteydessä suljemme samalla Skyblockin vähäisen pelaajamäärän ja resurssien puutteen takia. Palvelin saatetaan avata uudelleen myöhemmin, mutta toistaiseksi pitäydymme tässä päätöksessä. Muut palvelimet pidetään edelleen normaalisti auki.

Kitpvp:n tapaan avaamme minipelit näin alkuun event-muotoisesti, eli palvelin on auki vain tiettyinä päivinä tietyn aikaa, mutta mikäli minipelit saavat hyvän vastaanoton ja sitä toivotaan, voidaan harkita jos minipelejä järjestettäisiin useamman kerran viikossa tai jopa kokoaikaisesti. Moderaattorimme tulevat olemaan minipelien auki ollessa paikalla ylläpitämässä järjestystä ja ohjeistamassa menemään peleihin, jotta kenenkään ei tarvitse odottaa pelin alkua kovin pitkään.
Alla olevasta kuvista näet aikataulun:

Jos kuvat eivät lataa:
Parittomina viikkoina keskiviikkoisin klo 14-16 ja 20-21, perjantaisin klo 16-18 ja 19-20 sekä sunnuntaisin klo 17-20.
Parillisina viikkoina tiistaisin klo 16-18 ja 19-20, torstaisin klo 14-16 ja 20-21 sekä lauantaisin klo 18-21.

Haluamme teidän myös ottavan huomioon, että näissä minipeleissä esimerkiksi saattaa vielä esiintyä bugeja tai erilaisia ominaisuuksia saattaa puuttua – siksi avajaiset ovat samalla avoin betatestaus. Jos huomaat peleissä bugeja, ilmoitathan niistä Discordiin #report-kanavalle tai suoraan Mehtulle tai Tontsille, jotka vastaavat minipeleistä. Parannusehdotuksia voit laittaa Discordissa #ehdotukset-kanavalle tai laittaa viestiä suoraan jollekin henkilöstön jäsenelle.

Mitä muuta minipeleistä on hyvä tietää?
– Minipelipalvelimella ei näy palvelimen globaali chat.
– Skywarsissa ja Build Battlessa on kauppaominaisuus, ja rahaa saa pelaamalla.

Alla hieman teaser-kuvia eri kartoistamme:

Tervetuloa pelaamaan ja toivottavasti nautitte minipeleistämme!

Aikataulukuvat tehnyt Mirtzku.
Minipelien teaser-kuvat ottanut Torksi.
Kartan rakentaneen crediitit näet liittyessäsi karttaan.