Haluatko mukaan WildyCraftin apujoukkoihin joko rakentajaksi tai moderaattoriksi? Laita hakemus foorumille! Valitsemme osaavimmat, kokeneimmat ja sopivimmat pelaajat.

7 thoughts to “Mukaan WildyCraftin apujoukkoihin?

 • Avatar
  Elmo

  Mä voisin tulla sinne auttamaan mut mul on tabletti! :)

 • Avatar
  veksinnakki

  Moi Mä oon veksinnakki Ja tota oma serveri on ollu oli paljon pelaajia olen aktiivinen pelaaja ja tota tykkään auttaa muita pelaajia jos ne tarttee apua ja toivoisin päästä modiks ja pelinimi on siis veksinnakki Kiitos. :)

 • Avatar
  veksinnakki

  moi oon veksinnakki ja oon aktiivinen pelaaja ja tykkään auttaa muita on ollu oma bukkit serveri ja aktiivinen olen ja muita pelaajia autan jos tarttee vaik apua tai grief komentoja osaan paljon modeks ois niiku tää hakemus ja toivoisin että katsotte hakemukseni kiitos pelinimi veksinnakki .

 • Avatar
  mursuilia

  pääsenkö moderaattoriksi olen rakentanut kaikkea minecraftissä ja haluaisin auttaa wildycraftiä itse asiassa wildycraft on lempi minecraft servuni olen ollut siellä jo kauvan :)

 • Avatar
  MariBrask:3

  Moi mä oon MariBrask:3 Mie haluisin tulla auttamaan vaik aloitin tänään :( mut sopisko se? mä en kyl muista sääntöi mut silti pliis?!

 • Avatar
  Limppu

  Mä haluaisin olla admin wildycraftissa:) Mut en löydä sielt forkalt sitä mihin se hakemus tehää.

  • Avatar
   Limppu

   sopiiko jos teen hakemuksen tähä??

   oon 12v ihan kohta 13v :) tyttö xd
   oon pelannu aika kauvan wildyssä,ja autan siellä muita vaikka admin en oo :)
   osaisin olla admin(omasta mielestäni) en haluu kinuu tästä asiasta,mut ois toosi kivaa olla admin,ja toivottavasti pääsen adminiksi vielä joskus :D

Comments are closed.