Netari tulee WildyCraftiin!

Netari tulee WildyCraftiin!

WildyCraftiin avataan torstaina 25.6. kello 18:00 Netari. Pääset Netari-alueelle komennolla /warp netari Survivalissa. Netaria järjestetään kerran viikossa torstaisin kello 18-20, tervetuloa!

Mikä on Netari?

Netari on nuorisotalo netissä, jossa voit jutella luottamuksella ammattilaisten ohjaajien kanssa ja on osa Pelastakaa Lasten toimintaa digitaalisissa ympäristöissä.  Netari toimii muun muassa Twitchissä, Discordissa, Momiossa, WhatsApissa ja heillä on myös avoimia chatteja.

Lisätietoa heidän toiminnastaan löydät osoitteesta netari.fi

Mitä Netari tuo WildyCraftiin?

Netarille on luotu oma maailma Survivaliin, ja sinne pääset komennolla /warp netari. Netarissa voit jutella luotettavien ohjaajien kanssa esimerkiksi mieltäpainavista asioista. Ohjaajan tunnistat sinisestä Netari-nimestä heidän pelinimensä edessä. Ohjaajien esittelyt löydät Netari-alueelta.

Netarialueelta löydät myös erilaista tekemistä. Alueelta löytyy muun muassa koripallokenttä, fisuslap, kalastusalue ja pieni workshop, jossa voit kirjoitella kivoja lappusia muille pelaajille. Lisäksi uutuutena tuodaan ajastettu parkour – kuinka nopeasti pääset tämän parkourin läpi? Näiden kaikkien tekemisten lisäksi alueella voi hengailla, jutella ohjaajien ja muiden pelaajien kanssa sekä pitää hauskaa!

Otathan huomioon, että Netarissa on oma local-chat, eli et voi puhua julkiseen chattiin siellä. Lisäksi olemme asettaneet maailmaan oman tavaraluettelon, joten älä säikähdä kun saavut Netariin ja tavarasi eivät olekaan mukana! Tallessa ne silti ovat.

Nähdään Netarissa!