Kauppaohjeet

Tässä ohjeessa kerrotaan kuinka voit tehdä kaupan ja muokata sitä.

Miten teen kaupan?

1. Laita arkku maahan.

2. Klikkaa jollain blockilla tai itemillä, esimerkiksi lasiblockilla arkkua, sen jälkeen tulee tekstiä ja sinun pitää kirjoittaa chattiin hinta, jolla haluat myydä yhden lasiblockin (Esimerkiksi luku 3) ja tämän jälkeen yksi lasiblocki maksaa 3 deemiä. Näin kauppa on valmis, ja tavara leijuu arkun yläpuolella. Muista! Kaupan tekoon tarvitset 1 deemin!
Shop

Miten laitan kaupan niin että sinne voi myydä tai sieltä voi ostaa tavaraa?

1. Kun katsot arkkua, ja kirjoitat /qs sell niin kylttiin vaihtuu teksti ‘’Selling’’ joka tarkoittaa, että kun pelaaja painaa arkkua ja kirjoittaa määrän, sinä saat rahaa ja hän saa tavaran.

2. Kun katsot arkkua, ja kirjoitat /qs buy niin kylttiin vaihtuu teksti ‘’Buying’’ joka tarkoittaa, että kun pelaaja painaa arkkua ja kirjoittaa määrän, sinä saat tavaran ja hän saa rahaa.

Miten voin ostaa kaupasta tavaraa?

1. Jos haluat esimerkiksi tässä tapauksessa ostaa lasia, paina arkkua jonka päällä leijuu lasi, ja tarkista että kyltissä lukee ”Selling”.

2. Näet chatissa tekstiä, ja nyt sinun pitää kirjoittaa määrä chattiin, kuinka monta lasia haluat ostaa. Jos kirjoitat chattiin esimerkiksi 5, saat ostettua 5 lasia hinnalla, joka on ilmoitettu arkussa olevassa kyltissä. Näin sinä saat lasit ja omistaja saa rahan.

Miten voin myydä kauppaan tavaraa?

1. Jos haluat esimeriksi tässä tapauksessa myydä lasia, paina arkkua jonka päällä leijuu lasi, ja tarkista että kyltissä lukee ”Buying”.

2. Näet chatissa tekstiä, ja nyt sinun pitää kirjoittaa määrä chattiin, kuinka monta lasia haluat myydä. Jos kirjoitat chattiin esimerkiksi 5, saat myytyä 5 lasia. Näin sinä saat rahan ja arkun omistaja saa lasit.

Comments (4)

  1. Alehaimplayer

    Kylään ei kannata tehä kauppaa ilman ghinnin walezkin pupuprinsessan tai mrjuho2kosen lupaa

  2. SeSaara

    Mikä on Luvaton kauppa jos saan kysyä?

  3. DynKis

    eikä voi myydä mitään muuta kui kultaa?

Vastaa