Serverille on tullut pieniä uudistuksia. Merkittävimpinä ovat pvpmaailmaan tulleet pelaajien jalanjäljet sekä towny-plugin. Pvp-maailmassa näkyy nyt pelaajien jalanjäljet ruoho- hiekka- sekä lumipalikoiden päällä. Jäljet näkyvät 30 sekuntia, jonka jälkeen ne katoavat.

Townyn avulla voit nyt luoda oman kyläyhteisösi! Plugin on käytössä kaikissa survivalpalvelimen maailmoissa, eli normaalissa survivalmaailmassa, pvpmaailmassa sekä vipmaassa. Voit siis luoda oman kyläsi /town new kaupunkisinimi komennolla sekä voit lisätä asukkaita  /town add asukas komennolla. Lisätietoa towny-pluginista saat Täältä.

Lisäksi voit nyt saada pelaajien ja mobien päitä itsellesi 5% varmuudella, kun tapat pelaajan tai mobin. Pelaajia voit tappaa tietenkin vain pvpmaailmassa, mutta mobeja voit tappaa missä haluat!

Kaiken tämän jälkeen, moderaattorit ja apurit ovat saaneet oikeuden vihkiä muita pelaajia, nyt kaikki siis naimisiin! Nyt voit myös istua tuoleissa! Kun klikkaat porrasta hiiren oikealla, voit istua siihen. Hassua eikö?

2 thoughts to “Päivitysuutisia

  • Avatar
    DarkAngelFIN

    Mahtavaa!

  • Avatar
    JLPelaa

    Kivaa :D

Comments are closed.