Serverillä oleviin plugineihin ja niiden toimintaan on tullut muutoksia lähiaikoina.
Ensinnäkin, serverin kaupankäynnissä toiminnassa ollut, mm. toreissa käytetty plugin on vaihtunut QuickShop -pluginiin, mutta vanha plugin on voimassa viikon ajan, jotta pelaajat saavat aikaa siirtyä uuteen torijärjestelmään.

Tämän myötä myös serverin kauppa ‘’AdminShop’’ muuttuu tähän uuteen pluginiin, eli tavarat leijuvat arkun yläpuolella. Pyydämme kaikkia joilla on torialueella vielä vanha järjestelmä käytössä, muuttamaan se mahdollisimman pian tähän uuteen.

Palvelimella nykyään virtuaaliraha!

Palvelimelle on otettu käyttöön uusi virtuaaliraha, eli raha joka korvaa kullan. Rahamääräsi näet komennolla /money. Voit myös antaa toiselle pelaajalle rahaa komennolla /pay nimi rahamäärä, eli esimerkiksi jos haluan antaa 10 deemiä wildeemille, kirjoitan: /pay wildeem 10.

Miten vaihdan kultaingotit/harkot rahaksi?

1. Mene spawnin lähellä sijaitsevaan kauppaan, jonne johtaa eräs spawnin alakerrasta lähtevä polku. Kauppaan päästessäsi, kiipeä yläkertaan portaat ylös, missä näet kassaneidin jo odottamassa sinua tiskinsä takana.

2. Näet kauppias ‘’Kristiinan’’ ja hänen edessä arkut, joiden päällä kelluu kultaharkot.

3. Paina arkkua ja sen jälkeen kirjoita chattiin määrä, minkä verran kultaa haluat vaihtaa rahaksi. Tämän jälkeen sinulla on rahaa “virtuaalitililläsi”, ja ei muutakuin shoppailemaan!
Kristiina

Miten teet kaupan?

1. Laita arkku maahan.

2. Klikkaa jollain blockilla tai itemillä, esimerkiksi lasiblockilla arkkua, sen jälkeen tulee tekstiä ja sinun pitää kirjoittaa chattiin hinta, jolla haluat myydä yhden lasiblockin (Esimerkiksi luku 3) ja tämän jälkeen yksi lasiblocki maksaa 3 deemiä. Näin kauppa on valmis, ja tavara leijuu arkun yläpuolella. Muista! Kaupan tekoon tarvitset 10 deemiä!
Shop

Miten laitan kaupan niin että sinne voi myydä tai sieltä voi ostaa tavaraa?

1. Kun katsot arkkua, ja kirjoitat /qs sell niin kylttiin vaihtuu teksti ‘’Selling’’ joka tarkoittaa, että kun pelaaja painaa arkkua ja kirjoittaa määrän, sinä saat rahaa ja hän saa tavaran.

2. Kun katsot arkkua, ja kirjoitat /qs buy niin kylttiin vaihtuu teksti ‘’Buying’’ joka tarkoittaa, että kun pelaaja painaa arkkua ja kirjoittaa määrän, sinä saat tavaran ja hän saa rahaa.

Miten voin ostaa kaupasta tavaraa?

1. Jos haluat esimerkiksi tässä tapauksessa ostaa lasia, paina arkkua jonka päällä leijuu lasi, ja tarkista että kyltissä lukee ”Selling”.

2. Näet chatissa tekstiä, ja nyt sinun pitää kirjoittaa määrä chattiin, kuinka monta lasia haluat ostaa. Jos kirjoitat chattiin esimerkiksi 5, saat ostettua 5 lasia hinnalla, joka on ilmoitettu arkussa olevassa kyltissä. Näin sinä saat lasit ja omistaja saa rahan.

Miten voin myydä kauppaan tavaraa?

1. Jos haluat esimeriksi tässä tapauksessa myydä lasia, paina arkkua jonka päällä leijuu lasi, ja tarkista että kyltissä lukee ”Buying”.

2. Näet chatissa tekstiä, ja nyt sinun pitää kirjoittaa määrä chattiin, kuinka monta lasia haluat myydä. Jos kirjoitat chattiin esimerkiksi 5, saat myytyä 5 lasia. Näin sinä saat rahan ja arkun omistaja saa lasit.

-MrJuho2 & Ilarikjus

4 thoughts to “Parannuksia, muutoksia ja uutuuksia palvelimen plugineissa!

 • Avatar
  JLPelaa

  :D

 • Avatar
  yksikysymys

  Kauppaan (admins hoppiin) ei siis pysty myymään tavaroita enään, haluaisin kysyä että onko tuo tarkoituksella?

  • Avatar
   wildeem

   Sitä päivitetään lähipäivinä :)

 • Avatar
  paavops44

  Jeah !

Comments are closed.