Quake palaa WildyCraftiin!

 

Onhan siitä ehtinyt jo reilu viikko vierähtää, kun WildyCraft sai pitkän odotuksen jälkeen upouudet minipelit. Paluun tekivät minipelit Hide & Seek sekä TNTRun, ja uusina lisäyksinä nähtiin SkyWars ja Tower Defence. Toivomme, että olette saaneet hupia näistä peleistä.

Mutta koska WildyCraftissä olemme sitä mieltä, että hupia ei voi koskaan olla liikaa, julkaisemme tänään 28.11.2017 uuden minipelin – Quaken! WildyCraftin ylläpitäjät ovat työskennelleet hiki hatussa tuodaksemme teille mahdollisimman nopeasti lisää pelattavaa. Muutos on toki aina hankalaa ja siksi päätimme viidentenä minipelinä tuoda teille jo WildyCraftistä aiemmin tutun Quaken. Jos joku ei ole vielä päässyt Quakea kokeilemaan, sen perusidea on ampua vastustajia kuokalla ja ensimmäinen, joka pääsee 25 osumaan, voittaa pelin. Quake on idealtaan simppeli, mutta samalla niin koukuttava. Sisäpiirin huhut kertovat, että Quake on sekä wildeemin että allekirjoittaneen lempipelejä, ja toivomme, että tekin nautitte siitä. Quakeen pääsee komennolla /server quake sekä Hubista löytyvistä portaalilla tai kompassilla.

 

Quake on nyt julki, mutta päivitykset eivät lopu tähän! WildyCraftiin on tulossa uusia ominaisuuksia, pelejä ja kaikkea muuta kivaa – nopeammin kuin ehkä kuvittelette!

Wildeemin Quake-video

Hauskoja pelihetkiä toivoo,
koko WildyCraftin ylläpidon puolesta,

Troijis
Ylläpitäjä