Resurssimaa on täällä!

Resurssimaa on täällä!

Resurssimaa avataan 5.5.2020 klo 18:00. Pääset sinne komennolla /warp resurssimaa.

Resurssimaa on vanhasta WildyCraftista tuttu Survivalissa oleva maailma, josta voi hakea resursseja.

Resurssimaan spawnilla on viljafarmi, peruna-, porkkana- ja punajuurifarmi, puufarmi sekä eläinfarmi, joita voi vapaasti käyttää. Huomioithan, että sinun täytyy muistaa istuttaa siemenet ja taimet takaisin sekä jättää vähintään kaksi jokaista eläintä eläinfarmilla! Pidetään yhdessä huolta siitä, että resursseja riittää kaikille. Jos näitä ei totella, asiasta tulee rangaistus.

Resurssimaassa grieffaus spawnin ulkopuolella on sallittua ja siksi emme suosittele minkäänlaista rakentamista sinne. Resurssimaa resetetaan tietyin väliajoin.

Mitä resurssimaassa voi tehdä resurssien hankkimisen lisäksi?

Resurssimaassa vaikeustaso on vaikea. Maailmasta löytyy useampi kylä, joista yksi on suojattu raideja varten. Lisäksi maailmassa on suojattu pillager outpost ja yksi suojaamaton mansion. Resurssimaassa ei toimi komennot /rtp ja /sethome, joten siellä täytyy etsiä nämä paikat itse. Spawnilta maailman rajalle on matkaa noin 1200 palikkaa.

Resurssimaassa spawnaa myös phantomeita, joiden tiputtamaa tavaraa tarvitset erääseen uuteen ominaisuuteen…

Elytra-resepti

Resurssimaan avaamisen myötä olemme lisänneet palvelimelle uuden ominaisuuden: elytrojen craftaaminen.

Tarvitset siihen aaveenkalvoja (phantom membrane), nether-tähden, end-kristallin sekä timanttipalikan. Resepti on löydettävissä resurssimaan spawn-rakennuksen yläkerrasta.