Pitkään kaivattu, kaikkien tuntema SkyBlock tulee vihdoin WildyCraftiin!

SkyBlockin ideana on aloittaa pieneltä aloitussaarelta ja kasvattaa oman saarensa kokoa erilaisin tavoin. Pelissä on jokaisella pelaajalla oma pieni aloitussaari ja hiekkasaari. Lisähaastetta peliin tuo netherissä oleva oma skyblock-saarensa. SkyBlockissa voi edetä samalla tavalla kuin normaalissa survivalissa hieman rajoitetuin ehdoin. Sinulla on käytettävissä 200×200 palikan alue taivaalla juuri niin kuin sen haluat käyttää. 

Jokaisesta saarelle asetetusta blockista saat kokemusta, jotka antavat tasoja. Palvelimella on käytössä top-lista, josta näkee kymmenen tasokkaimman pelaajan saaret. Voit myös pelata kolmen kaverisi kanssa neljän hengen tiiminä muita vastaan, mikäli niin haluat. Palvelimella on myös mahdollista suorittaa erilaisia SkyBlockiin liittyviä haasteita, joista saa erilaisia peliä hyödyttäviä palkintoja. Kaikki nämä löydät yhdestä valikosta, jonne pääset komennolla /menu.

WildyCraftissä SkyBlockia pelataan kausittain, ja jokaisen kauden paras palkitaan! Kausi kestää aina kaksi kuukautta, ja top-listan paras ja hienoin saari voittaa palkinnon!

Tutustu SkyBlockiin palvelimella jo heti tänään! Löydät tiesi SkyBlockiin hubin portaalista tai komennolla /server skyblock.