WildyCraft suljetaan 31.10. kello 18

WildyCraft suljetaan 31.10. kello 18

Avasimme WildyCraftin 1.4. helpottaaksemme sopeutumista outoon ja uuteen tilanteeseen jollain vanhalla ja tutulla. Halusimme nuorille ja lapsille jotain tekemistä korona-ajalle. Jos palvelimella olo on yhdenkään teidän pelaajan arkea helpottanut, tämä tavoite saatiin toteutettua. Nyt kuitenkin näin reilu puolen vuoden jälkeen on WildyCraftin aika siirtyä taka-alalle. Suljemme siis palvelimen 31.10. kello 18. Tämän myötä tästä hetkestä alkaen suljemme myös ylläpitohakemukset. Kiitokset kaikille hakijoille! Unbanneja voi silti edelleen hakea Discordissa että Forms-lomakkeella.

Lähdimme tekemään projektia innoissamme ja meillä oli paljon suunnitelmia palvelimen varalle, joista ison osan saimme myös toteutettua. Kuitenkin nyt syksyn alkaessa, adminiemme aika menee töihin ja opiskeluun sekä muihin tylsiin aikuisten velvollisuuksiin. Tästä johtuen meillä ei ole enää aikaa pyörittää palvelinta.

Viimeisinä viikkoina aiomme järjestää Event-Saarella erilaisia tapahtumia. Mikäli tuntuu siltä, että eventtejä ei ole tarpeeksi, voit ketä tahansa paikalla olevaa ylläpitolaista kysyä järjestämään jotakin eventtiä. Tämän lisäksi kahtena viimeisenä päivänä annamme teille mahdollisuuden räjäyttää Survival-maailmaa. Toiseksi viimeisenä päivänä poistamme maailmasta kaikki suojaukset ja viimeisenä päivänä myös spawnilta. Näinä päivinä saatte käyttöönne /kit tnt, jossa tulee mukana muun muassa tnt-palikoita ja muita mukavia yllätyksiä.

Otamme Survival-kartan talteen 29.10. kello 18 ja laitamme sen jakoon viimeisenä päivänä nettisivuillemme. Tämän jälkeen rakentamasi asiat eivät tallennu tähän ladattavaan Survival-karttaan. Kartta on ladattavissa 30.11. saakka. Creative-tontteja emme ota talteen. Suosittelemme ottamaan kuvia, jos haluat sieltä jotain tallentaa itsellesi muistiin.

Aloitimme myös tekemään yhteistyötä Netarin kanssa kesäkuun lopussa. Palvelimella järjestettiin Netari-ilta joka torstai, minne pääsi juttelemaan luotettavien aikuisten kanssa. Sekä meidän että Netarilaisten mielestä projekti oli todella onnistunut ja haluamme kiittää kaikkia paikalla käyneitä. Toivottavasti Netarista on ollut hyötyä teille pelaajille ja tästä on jäänyt jotain positiivista käteen. Netari jatkuu WildyCraftissa vielä toistaiseksi torstaisin kello 18-20, mutta ilmoitamme sekä Discordissa että somessa, koska viimeinen Netari-ilta järjestetään.

Kuluneet puoli vuotta ovat olleet mahtavia, kun olemme saaneet viettää teidän kanssanne aikaa ja olemme luoneet upeita uusia ystävyyksiä sekä muistoja. Olemme haikeita tästä päätöksestä, mutta koemme, että tällä hetkellä tämä on paras päätös.

Haluamme kiittää jokaikistä, joka palvelimella on käynyt pelaamassa. Laskujemme mukaan uniikkeja kävijöitä oli noin 5000. WildyCraft 2.0 ei olisi ollut näin onnistunut ilman teitä pelaajia. Suursuursuuuurkiitokset kaikille <3.

P.S. Kannattaa vielä tämän viimeisen kuukauden ajan seurata WildyCraftin Instagramia! Päivitämme tarinoihin vielä kuvia ja terveisiä ylläpitolaisilta sekä muistoja palvelimen hetkistä.