Viikon pelaaja #4: D4N2ku

Tämän viikon pelaajaksi valittiin D4N2ku! Paljon onnea! Artikkelin lopussa hänen haastattelunsa. Muistakaa että voitte ehdottaa Viikon pelaajaa foorumillamme, ja lisäksi toivoisimme ehdotuksia kysymyksiksi, joita Viikon pelaajalta voisi kysyä!

Mitä kuuluu?
Parasta! :)

Mitä aijotte tehdä seuraavaksi?
Jatkaa WildyCraftissa pelailua.

Mieleenpainuvin kokemus WildyCraftissa?
Se kun timppa meni naimisiin 4tytön kanssa, oli ihan huimaa :D

Mitä toivoisit palvelimelle?
Paremman hostin, servulla on ollu lagia :/ (Toimitus huomauttaa: Lagi ei ole johtunut hostista, mutta teemme toimenpiteitä asian selvittämiseksi.)

Mistä idea skiniisi?
Yhestä KingDaddyDmac:in videosta ku siinä sen ’ laboratioriossa ’ oli semmonen hieno juttu minkä laitoin mun paitaan, ja witherin pää, koska se on mun lempi mobi :3

Milloin aloitit pelaamaan Minecraftia?
Minecraft Alpha 1.3.2

Kumpi on parempi Sika vai Kärppä
Kun näin teidän videon (wildeem, timppa) Minecraft: Cake’s Mystery – 1/2, niin mun mielestä se oli viihdyttävää katsottavaa niin aloin seuraamaan teitä, mutta ootte lopettanu sen kanavan, niin oon alkanu seuraamaan Wildeemin ja Timpan kanavaa :)

Haluatko lähettää terveisiä?
Haluaisin lähettää terveisiä sinne ylläpidolle joka raataa joka päivä serverin parannuksissa etc..!!! :) :)

Comments are closed.

Comments (6)

 1. Emilia180

  Onnee Dankku!:)

 2. Iinah

  Onnee dankku :3

 3. Emilia180

  Onnee dankku,olit ansainnu ton!:)

 4. Oke mä oon oikeesti suomalainen.

 5. wildy mä oon jääny koukkuun sun videoihin. ^_^