HerraP

Seuraavaksi viikon pelaajaksi on valittu WildyCraftin admin ja wildeemin aviomiehenä hurmannut HerraP.

Mitä kuuluu?
Kuuluu oikein hyvää! Valitettavasti jäi minipelien avajaiset väliin, mutta odotan innolla että pääsen näkemään niiden toimintaa oikeassa käytössä, kun niiden kanssa on tässä jo pidempään väännetty. =)

Mieleenpainuvin kokemus WildyCraftissa?
Ehdottomasti minun ja wildeemin häät! Miten sellaista voisikaan unohtaa!

Mitä toivoisit palvelimelle?
Hmmm…. Nyt olikin vaikea kysymys! Itse en Minecraftia ole juuri pelannut tämän serverin ja viime vuotisen Wildeemin synttäriyllätyksen tekemisen lisäksi, joten näin yllättäen en osaa toivoa mitään muuta kuin että pelaajat viihtyisivät mahdollisimman hyvin!

Mistä idea skiniisi?
Tuota tulisikin kysyä Ghinniltä joka sen minulle teki! Taustalla oli kyllä jokin hahmogeneraattorilla itse tekemäni omakuva. =)

Milloin aloitit pelaamaan Minecraftia?
Vajaa vuosi sitten, juuri tuon wildeemin syntymäpäiväyllätyksen luonnin aikoihin. Oman tunnuksen hankin vasta parisen viikkoa sitten.

Mikä on suosikki teema-alueesi?
Mitäs näitä nyt olikaan… Spawnkaupunki on kyllä ehkä suosikkini, siellä tulee vietettyä eniten aikaa.

Kumpi on parempi, sika vai kärppä?
Vastaukseni on Dyn-kana!

Miten päädyit adminiksi serverille?
Tunnen wildeemin hyvin ja hyppäsin mukaan kelkkaan Timpan lähdettyä yllättäen. Minecraftasiat ovat itselleni oudompia, mutta tämä aika on opettanut paljon, ja servereiden ylläpidosta noin muuten on ammatillisessa mielessä kokemusta. =) Olen viihtynyt serverillä oikein hyvin, pelaajat ovat erittäin mukavia!

Haluatko lähettää terveisiä?
Kyllä! =) Nyt kun minipeliserveri on saatu kuntoon, niin haluaisin lähettää terveisiä ensinnäkin kaikille pelaajille, toivottavasti pidätte peleistä! Serveri on vielä betavaiheessa joten ajoittaisia ongelmatilanteita saattaa olla, mutta ratkomme niitä. =) Sen lisäksi lähettäisin terveisiä ylläpidolle ja pyytäisin, että selviäisivät maanantain ja tiistain ilman minua ja wildeemiä, Timpan lähdön jälkeen emme juuri ole ehtineet rentoutumaan kunnolla niin ajattelin että wildeem kaipaisi hetken hengähdystaukoa. =)

Kiitos HerraP:lle!

Käythän äänestämässä seuraavaa viikon pelaajaa http://wildeem.com/forum/index.php/topic,290.0.html

2 thoughts to “Viikon pelaaja #9 – HerraP

  • Avatar
    JLPelaa

    Hyvä HerraP/Pasi! :D

  • Avatar
    JLPelaa

    Hyvä Pasi! :D

Comments are closed.