Wildy News

Tervetuloa WildyCraftin uuden, kaksi kertaa viikossa ilmestyvän lehden, Wildy Newsin pariin!
Wildy News tulee tarjoamaan teille asiallisia juttuja ripauksella huumoria, haastatteluja ja paljon muuta, juttuja voit ehdottaa foorumeilla sekä kotisivuilla.
Wildy Newsin toimittajina ja juttumoguleina toimivat Pamaus90, SirJansson ja Perhokalastaja,  jotka tarttuvat jokaiseen mahdolliseen juttuun epäröimättä.
Wildy News ilmestyy joka perjantai ja keskiviikko, perjantaisin foorumeilla ja kotisivuilla, sekä perjantaisin edellämainituissa että kirjasena foorumeilla!
Nauttikaa pienestä lukuhetkestänne, toivottavasti nautitte.

Wildyn tervehdys lukijoille

No moi!

Viime viikot ja kuukaudet ovat olleet uskomattoman kiireisiä, mutta tämä kaikki on ollut monin kerroin sen arvoista. On ilo nähdä teidät muuttamassa eläväksi kaikkea sitä, mikä oli pitkään vain pelkkä haavekuva myöhään öisin serverin rakennuksia tehdessä. Tätä kirjoittaessani WildyCraftin uusi asuinkylä on ollut vasta alle vuorokauden avoinna, mutta siitä huolimatta
kylään on ilmestynyt todella paljon asukkaita! Tervetuloa uusille kyläläisille
Pitkä matka on kuljettu, mutta paljon on vielä suunnitteilla! Minipelejä, erilaisia tapahtumia (event-ryhmä hakee vielä lisää väkeä!) ja paljon muuta hauskaa on luvassa WildyCraftin tulevaisuudessa. Saa nähdä mitä kaikkea keksitäänkään. :)

Omasta ja muun ylläpidon puolesta kiitän teitä kaikkia erittäin paljon! Ideoita, kommentteja, kuvia ja videoita palvelimeltamme voitte laittaa foorumillemme osoitteeseen wildeem.com/forum

*kyyk kyyk lyönti*

-wildeem

Rakennuskilpailu

Rakennuskilpailu oli huikean suosittu, rakennuksia riitti todella paljon, hienoa!
Pidin todella monista logoista ja vaikka kaikki eivät ensimmäiselle sijalle yltänytkään, oli siellä todella monia hienoja logoja, itse suosin logoissa vähän “kevyempää” rakennustyyliä, mielestäni hieno logo on simppeli ja ei valtaa puolta spawnia.
Onnea vielä Licsanglelle, joka voitti ensimmäisen viikon rakennuskilpailun!
Tämän viikon rakennuskilpailun aihe on Palkinto: pokaali, mitali, ihan mikä tahansa, mikä voi olla palkinto!
Vielä kerkeät osallistua, rakennuskilpailu loppuu sunnuntaina 2.3.2014, klo 12.00.
Tämänkin kuun parhaalle on tarjolla kuukauden VIP.

Ensimmäinen viikon pelaaja: xXTinjazXx

Miltä tuntui olla ensimmäinen virallinen viikon pelaaja?
Upealta!

Entä miltä tuntuu myös olla yksi ensimmäisiä apuri -rankin saaneista?
Aivan mahtavalta.

Entä minkälaista työsi on apurina?
Minä toimin orjana, sekä järjestän opastuskierroksia.

Mistä pidät WildyCraftissa, entä mitä haluaisit tulevaisuudessa lisää?
Pidän hupimaasta, toivoisin, että tulevaisuudessa serverille saisi lisää parkouria.

Haluaisitko vielä toivottaa terveisiä, tai sanoa jotain?
Terveisiä kaikille pelaajille, hyvät viikonjatkot kaikille.

WildyCraft

Tällä viikolla WildyCraftille avattiin asukaskylä, josta löydät uutisen täältä.
WildyCraftilla on tapahtunut vaikka mitä, on leikitty piilosta ja on rakennettu kylää, muistakaa ehdottaa uutisen kommenttiboksiin tai foorumeilla asioita, joita voisi lisätä WildyCraftin ihmeelliseen maailmaan!
pssst.. myös WildyCraftin twitter on ehkä aktivoitumassa lähiaikoina, käykää kaikki seuraamassa @Wildycraft, saatte sieltä tiedot ja uutiset tietoonne heti ensimmäisten joukossa!

Loppusanat

Siinä se nyt oli, ensimmäinen julkaisu Wildy Newsistä, anteeksi vähän hatara sisältö, mutta muutamassa päivässä emme kerinneet kovin paljon haalia juttuja kasaan.
Seuraavassa numerossa julkistetaan seuraavan rakennuskisan voittaja, haastatellaan taas uutta viikon pelaajaa ja vaikka mitä metkaa!
Kuten yllä mainittu, juttuja voi ehdotella: foorumeilla, kotisivuilla julkaisun kommenttiboksiin, tai sitten serverillä, jos joku meistä sattuu olemaan paikalla, parhaat ja mehukkaimmat jutut napataan kirjoitettaviksi!

– Perho, SirJansson ja Pamaus90

2 thoughts to “Wildy News – Julkaisu nro. 1 – Hatara alku

 • Avatar
  Nike Air Max 2014 Femme Chaussures

  Hello there! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be ok. I’m definitely enjoying your blog and look forward to new posts.
  Nike Air Max 2014 Femme Chaussures
  [url=http://www.stratmarkcorp.com/nike-air-max-2014-femme-France-81.html]Nike Air Max 2014 Femme Chaussures[/url]

 • Avatar
  エイムクリエイツ Green labo 犬と猫が好きな草 栽培セット[毛玉ケア][LP]【

  最強の秘密は、電子メールマーケティングです。キーは、反復的な一貫性のある、高速で、パーソナライズされています。メール広告キャンペーンは、Web販売を倍増させることができます。フォローアップのマーケティングを介して、あなたの前の顧客に蛇口や売り上げを生成することができるPR。自動応答は、完全なプ​​ロセスを簡素化し、スーパーオートパイロットにあなたの電子メールマーケティングの十字軍を配置します。 EメールマーケティングとPRは教祖のマーケティング担当者は彼らのビジネスの収入の可能性を最適化するために使用する最も強力な技術の一つです。各マーケティング担当者は、試み、それを行う必要があります。これは成功のための実証済みの器具です。

Comments are closed.