Vuosi vaihtuu ja on aika jättää taakse mahtava vuosi 2015! Vuoden aikana WildyCraftissa ehti tapahtumaan paljon ja uutta vuotta ja kohta kaksivuotista WildyCraftin taivalta onkin syytä juhlistaa järjestyksessään jo toisilla WildyAwards kilpailuilla!

Vuoden 2016 WildyAwards ehdokkaat valitaan ylläpidon toimesta, mutta jokainen voi jättää omat ehdotuksensa ns. esiäänestykseen. Olemme uusineet palkintokategorioita ja kilpailun yleisilmettä sekä monia muita asioita, jotka varmasti paljastuvat myöhemmin! Olemme kuitenkin päättäneet jatkaa viimevuotista suosittua Road to WildyAwards sarjaa, joka saa uudet kolme jaksoa tänä talvena! Saatte selville myös, mitä tapahtui vielä julkaisemattomalle kolmannelle jaksolle kyseistä sarjaa.

Linkki ÄÄNESTYKSEEN: Äänestys!!
Linkki ROAD TO WILDYAWARDSIN KOLMANTEEN OSAAN: Video!!

SÄÄNNÖT JA INFOA
– Äänien ostaminen tai muilla tavoin kerääminen ja ruinaaminen on EHDOTTOMASTI KIELLETTY JA KYSEINEN TOIMINTA JOHTAA VÄLITTÖMÄÄN DISKAUKSEEN JA BANNIRANGAISTUKSEEN
– Itsensä äänestäminen ei ole kiellettyä, mutta saattaa asettaa sinut huonoon valoon ehdokkaita valitessa
– Kaikki vilunkipeli on kielletty
– Kilpailu järjestetään helmikuun loppupuolella. Finaaliäänestys alkaa helmikuun alkupuolella.
– Pyrimme valitsemaan eri ehdokkaita kuin viime vuonna, mutta edellisvuoden ehdokkaat ja voittajat EIVÄT OLE suljettu pois kilpailusta.
– Kirjoitushetkellä emme voi vielä luvata palkintoja

Hyvää alkavaa vuotta ylläpidon puolesta kaikille!