Hei, ja hyvää joulunajan vieton alkua sinulle!

Olet tänne sivulle eksynyt, luultavasti Joulukalenterin perässä? Lue vielä hetki ja selitän mitä sinun tulee tehdä.

Joulukalenterin ideana on siis joulukuun ajan jokaisena päivänä arpoa ns. joulukalenterin luukun saaja, joka sitten voittaa palvelimella pienen palkinnon, joka saattaa olla lahjapakettipää, jouluisasti nimetty, tai ihan mitä tahansa mielikuvitus tuo päähän. Jouluaaton palkintona arvotaan suurin ja isoin ja mahtavain palkinto, johon ihan jokaisen teistä kannattaa osallistua, serverin rankista huolimatta. Olit sitten apuri, dyn tai normaali pelaaja!

Osallistuminen on helppoa, mutta sinun täytyy tehdä se joka päivälle uudedstaan, mikä haluat varmasti voittaa. Sinun tulee ainoastaan kirjoittaa minecraft-pelaajanimesi alla kohta olevaan lomakkeeseen ja olet mukana päivittäisesssä arvonnassa, mahdollisuutena voittaa mahtavia palkintoja. Sinun tulee tulla joka päivä laittamaan nimesi uudelleen sen päivän lomakkeeseen, mikäli haluat olla mukana arvonnassa.

Joulukuun ensimmäisen päivän arvonnan palkinnot jaetaan toinen päivä, ja toisen päivän arvonnan palkinnot jaetaan kolmas päivä, ja kolmannen palkinnot neljäntenä jne… Kaikki tajusivat kyllä pointin!

Klikkaa tästä päästäksesi osallistumaan arvontaan!

Yllä olevasta linkistä pääset osallistumaan arvontaan, mutta muistathan, linkki on joka päivä eri, joten et pääse tästä linkistä osallistumaan kuin ainoastaan joulukuun ensimmäisen päivän arvontaan.
Jokaiselle linkille tulee oma sivunsa tänne, mikäli joulukalenterin tekijä niin jaksaa tehdä. Linkit luultavasti tulevat myös näkymään twitterissämme (Klikkaa tästä päästäksesi twitteriimme) tai palvelimella itse ilmotuksena!
Toivomme runsasta osallistujamäärää.

Voitte myös ehdottaa kommentteihin tai twitteriimme mitä juttuja haluiaisitte lukea näissä jokapäiväisissä artikkeleissa täällä. Se voi olla jonkun haastattelu (wildeemwildeemwildeem) teidän keksimillänne joulukysymyksillä, tai voitte käskeä jonkun modeistamma runoilemaan tänne jonkin jouluaiheisen tarinan tai ihan mitä tahansa teidän päähänne sattuukaan sillä hetkellä tulla. Ideat ovat sallittuja.

Artikkelin loppuun tulee lista voittajista ja heidän saamistaan palkinnoista. Päivän kuva tai artikkelikuva otetaan WildyCraftistä päivittäin, siihen saattaa tulla pelaajia jouluaiheisilla skineillä, taikkavaikka ylläpitoa pitämässä hauskaa jossain! Tee itsellesi jouluaiheinen skini ja pääse aloituskuvaan. Kuvassa esiintyvät pääsevät myös aina tänne nimiensä kanssa.

Kiitän jo näin alkuun jos osallistut, sillä palkinnot ovat sen arvoisia, saatamme pitää jotain muutakin ohjelmaa tähän liittyen, joten pysy kuulolla ja ole aktiivisesti mukana, sinut palkitaan! ;)

Ylläpito kiittää ja kuittaa ja nähdään huomenna, ideoita ja osallistumisia odotellessa, hyvää joulun viettoa!

2 thoughts to “WildyCraftin Joulukalenteri #1

  • Avatar
    xJohnx44

    Tehkää simmonen joulunen kartta

  • Avatar
    avainio11

    Mahtavaa

Comments are closed.