Lauantai ja kymmenes!

Tämän päivän arvontaan pääset tästä.
Arvonnan voittaja paljastetaan joka päivä noin kello 19 tai jälkeen serverillä sekä voittaja näkyy seuraavan päivän joulukalenterissa.
Voittaja saa lumiukko- ja joulupukkipäät, joita ei muuten serverillämme voi saada!

Edellisten päivien voittajat:
1. MiraThePig
2. Meluuni
3. Leksa9
4. koomassa
5. Saltsu
6. Tessuz
7. Berrrkele
8. aaAnicorNnn
9. Saxuli

Tänään haastattelussamme on supermoderaattorimme Voinpahoin!

Mikä oli reaktiosi kun pääsit supermodeksi?
Mulla kesti todella kauan käsitellä tapahtunut, enkä vielä seuraavana päivänäkään viitsinyt uskoa että mut valittiin supermodeksi. Muistan kun walezkin kanssa oltiin vissiin tessussa ja kuulin että hänet oli valittu supermodeksi ja mä olin hullun kateellinen. En ees tajunnut että mutkin valittiin ja walen täytyi mainita tästä mulle ennen kuin tajusin :D

Mistä tapauksesta olet ylpein, minkä oot hoitanu?
Tapaus mistä oon ylpein on varmaan mun eka rollbacki. Se oli tosi jännä tunne.

Kauan olet ollut henkilöstössä?
Mut valittiin moderaattoriksi muistaakseni 2014 alkukesällä/loppukeväällä eli oon ollut n. kaksi ja puoli vuotta ylläpidossa. Toki olin sitä ennen apurina ja rakentajanakin mutta tarkempia aikoja en muista.

Mikä on parasta joulussa?
Oon tosi materialistinen henkilö joten lahjat, vihatkaa mua tai älkää. Sen jälkeen se tunnelma ja miten ihmiset käyttäytyy joulun alla.

Mitä joulusuunnitelmia?
Ei mitään kummoisempia, vietän joulua perheen kanssa ja nautin hyvistä ruuista ja käyskentelen servulla jakamassa joulumieltä.

Paras jouluruoka?
Joulukinkku <3