Kysyin eilen tessussa kanssani puhujilta mitä on tapahtunut servulla? Ja vastaus tuli: ”Eilen tapahtui minä.”

En pystynyt kirjoittamaan 17 päivän joulukalenteria, koska tekniset ongelmat, joten toivotaan että tänään ei tule niitä samoja ongelmia, ja saan tämän ajoissa julkaistua.

En tiedä yhtään mitä parina viime päivänä on servulla tapahtunut, joku saisi valaista mua. :( Minipelejä varmaan on ollut jajajaja eilen olin myös kaupungilla, joten pienehkö kiire ollut tätäkin kirjoittaessa hieman kiire, samalla kun muut tyypit häiritsee taustalla ja kaikkea.

Laitan tässä tänään tai huomenna nuo teidän kysymykset wildeemille, jos vielä on jotain kysyttävää viimeiseet kysymykset twitteriin, servulle, kommentteihin ihan mihin tahansa mistä tavoitatte mut, eli Angelin. :)
Joulukalenterin päätöspäivän eli jouluaauton arvonnan voittaja saa erikoisen palkinnon, mutta sanon että IHAN jokaisen kannattaa osallistua siihen, siitä saa normaalia paremman voiton, joka toivottavasti ilahduttaa.
Luultavasti jouluaattona tai joulupäivänä pidetään servulla jotain muutakin jouluista ohjelmaa. Ei tiedä. Aina voitte modeilla huuutaa tekemään jotain.

Tällä hetkellä kun tätä kirjoitan kello on jo yhdeksän illalla ja huonosti nukuttu viime yö verottaa nyt, joten lopettelen tähän tämän kerrankin hieman pidemmän joulukalenteriartikkelin. Jes!

Toivottelen hyvää joulun odotusta ja kaikkea hyvää sinulle joka tätä luet! :)

Tästä klikkaamalla 17. päivän arvontaan!

Ja tästä klikkimällä 18. päivän arvontaan!

VOITTAJAT
1. päivä: bastipoika
2. päivä: pave45
3. päivä: aleksi10003
4. päivä: Jaanonii
5. päivä: Sovitaan että wildeem
6. päivä: Sofia2897
7. päivä: samuraides
8. päivä: rainbowcandy111
9. päivä: Numerical
10. päivä: TrrrKana
11. päivä: TheTynnyri (Hae palkinto)
12. päivä: Karttapallo1
13. päivä: xWelhon (Hae palkinto)
14. päivä: LateLuke
15. päivä: raitsu111 (Onko sulla palkinto jo?)
16. päivä: Napero10 (Hae palkinto)
17. päivä:
18. päivä: