Huomentapäiväähyvääyötä teille kaikille mihin kellonaikaan satutte tämän lukemaankaan, toivottavasti sinulla on tulossa hyvä päivä tai oli hyvä päivä. Itselläni tänään on joulujuhla, todistusten jako ja sen jälkeen kaverin kanssa olemista. Viimeinkin loma alkaa ja saa nukkua kaiket päivät eikä kukaan kaipaile koska kaikki muutkin nukkuu.

Eilen en itse ollut serverillä juurikaan paikalla paitsi pikaisesti kävin räpsimässä kuvia joista valitsin parhaan artikkelikuvaksi. Janski eräänä päivänä hyökkäsi serverin ylläpitojen päiden kimppuun ja kirjoitti joidenkin alle jotain, mm. Wildeem on janskin nainen, aaauku true oululainen ja minä olen unohtanut tuoda Janskille tuliaisia noiden kirjoitusten mukaan! Syyttelyä.

Lähetin toissapäivänä teidän kysymät kysymykset wildeemille ja nyt odottelen häneltä vastauksia. Haluatteko että wildeem itse kirjoittaa kenties jotain jouluaaton kalenteriin vai haluatteko lukea mun samoja höpötyksiä silloinkin? Saatte kertoa mielipiteitä!

Julkaisen tänään myös tuon jouluaaton päivän eli 24 päivän joulukalenteriarvonnan, johon tosiaan kaikkien kannattaa osallistua. En uskalla luvata kovinkaan varmasti, mutta näin wildeem sanoi että olisimme jakamassa yhtä DYN+-rankkia jouluaaton arvonnan palkinnoksi. Toivotaan että tämä todella pitää paikkansa. :)

Kiittelen ja kuittailen tästä tämän päivän osalta, viettäkää hauska loma!

24. päivän arvontaan!

20. luukun arvonta!

VOITTAJAT
1. päivä: bastipoika
2. päivä: pave45
3. päivä: aleksi10003
4. päivä: Jaanonii
5. päivä: Sovitaan että wildeem
6. päivä: Sofia2897
7. päivä: samuraides
8. päivä: rainbowcandy111
9. päivä: Numerical
10. päivä: TrrrKana
11. päivä: TheTynnyri (Hae PALKINTO)
12. päivä: Karttapallo1
13. päivä: xWelhon (Hae PALKINTO)
14. päivä: LateLuke
15. päivä: raitsu111 (Onko sulla PALKINTO jo?)
16. päivä: Napero10 (Hae palkinto)
17. päivä: Pupuprinsessa (Hae palkinto)
18. päivä: Adeamanda (Hae palkinto)
19. päivä: Tontzi (Palkintoa hakemaan)
20. päivä:
21. päivä:
22. päivä:
23. päivä:
24. päivä: