Hyvää aatonaattoa!

Tämän päivän arvontaan pääset tästä.
Arvonnan voittaja paljastetaan joka päivä noin kello 19 tai jälkeen serverillä sekä voittaja näkyy seuraavan päivän joulukalenterissa.
Voittaja saa lumiukko- ja joulupukkipäät, joita ei muuten serverillämme voi saada!
Edellisten päivien voittajat:
1. MiraThePig
2. Meluuni
3. Leksa9
4. koomassa
5. Saltsu
6. Tessuz
7. Berrrkele
8. aaAnicorNnn
9. Saxuli
10. NyyBiiOo
11. JeruchoChan
12. Mainari101
13. Tavittaja
14. Meritsu
15. js81
16. lohh_kanal
17. krez815
18. SaipaFan50
19. AzFreeze
20. heiduli123
21. levandos1
22. Sall4

Tänään haastattelussamme on wildeem!
Alla hänen haastattelunsa:

Mikä on asemasi WildyCraftissa?
Nykyään tittelinä taitaa olla admin, mutta en ole mikään varsinainen aktiivinen henkilökunnan jäsen, vaan auttelen tarpeen mukaan henkilökuntaa palvelimen taustalla. Omistajuudenhan annoin melkein kaksi vuotta sitten ylläpitäjille.

Miten Ramo voi?
Ramo voi aivan loistavasti! Rakensimme hänelle juuri pienen aitauksen isäni luokse, ja jyrsii parhaillaan kananjalkaa.

Mikä on parasta joulussa?
Parasta joulussa on tietenkin loma ja hyvä ruoka! Silloin on hyvä ottaa rauhallisesti ja jättää kaikki muut kiireet taakse.

Mitä joulusuunnitelmia?
Olen viettämässä joulua isäni luona, ja palaan kotiini vasta vuoden vaihteen jälkeen. Suunnitelmissa on tänne tulleiden fanikirjeiden availua, ruuanlaittoa ja ihan vain lepoa kiireisen vuoden jäljiltä.

Mitä jouluperinteitä sinulla yleensä on?
Kuusi tuodaan sisälle aattona, ja silloin syödään varsinainen jouluateria. Illalla käydään saunassa ja availlaan lahjat sen jälkeen. Joulu on meille aika rento juhla, ei oteta mitään stressiä mistään.

Paras jouluruoka?
Paras jouluruoka on ehdottomasti kinkku! Se paistettiinkin jo pari päivää sitten, ja jääkaapista on hyvä hakea välillä pientä välipalaa. Ramo tosin ei saa syödä kinkkua sen suolaisuuden vuoksi.

Mitä odotat eniten vuodelta 2017?
Vuosi 2017 tulee muuttamaan aika paljon asioita, jäin juuri pois varsinaisesta työpaikastani ja tulen keskittymään tubekanaviini entistä enemmän, luvassa myös paljon vielä toistaiseksi salaisia suunnitelmia!