Enää kaksi yötä jouluaattoon!

Tämän päivän arvontaan pääset tästä.
Arvonnan voittaja paljastetaan joka päivä noin kello 19 tai jälkeen serverillä sekä voittaja näkyy seuraavan päivän joulukalenterissa.
Voittaja saa lumiukko- ja joulupukkipäät, joita ei muuten serverillämme voi saada!
Edellisten päivien voittajat:
1. MiraThePig
2. Meluuni
3. Leksa9
4. koomassa
5. Saltsu
6. Tessuz
7. Berrrkele
8. aaAnicorNnn
9. Saxuli
10. NyyBiiOo
11. JeruchoChan
12. Mainari101
13. Tavittaja
14. Meritsu
15. js81
16. lohh_kanal
17. krez815
18. SaipaFan50
19. AzFreeze
20. heiduli123
21.

Tänään haastattelussamme on toinen omistajistamme, Miijjaa!
Alla hänen haastattelunsa:

Millaista on olla omistaja?
Omistajana olo on todella kivaa! Vaikka aika epäaktiivinen serverillä olen tällä hetkellä ja ollut jo pidemmän aikaakin kaikkien opiskelujen takia.. :’D muutta se ei tarkoita, etteikö jotain ole suunnitteilla… ;)

Kauan olet ollut henkilöstössä?
Joskus heinäkuussa 2014 pääsin apuriksi ja siitä nousin modeksi, supermodeksi, päämodeksi ja sitten omistajaksi. Eli, jonku kaksi ja puoli vuotta!

Mikä on parasta joulussa?
Yhdessäolo perheen kanssa, joulun tunnelma, kuusen koristelu ja RUOKA!! Lista voisi jatkua äärettömyyksiin, joulu on niin kivaa aikaa ja pienetkin jouluajan jutut saavat hymyilyttämään, kuten nätit jouluvalot tai kunnon valkoinen lumihanki!

Mitä joulusuunnitelmia?
Kotiin täältä opiskelupaikkakunnaltani ainakin lähden ja olen niiin iloinen että pääsee kotiin pitkästä aikaa! Jouluaattona perinteitä kunnioittaen ovat esimerkiksi kuusen koristelu, hautuumaalla käynti, joulusauna, jouluruoka ja tietysti lahjojen saaminen. Ja sitten joulupäivänä syödään riisipuuroa. Muuten joululomalla on rentoilua ja yhdessäoloa poikaystäväni kanssa! ♥

Paras jouluruoka?
Kinkku tai porkkanalaatikko. Toisaalta, karjalanpiirakat ja graavilohi ovat myös jotain tooodella hyvää :D liikaa valinnanvaraa, en osaa sanoa!!