HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE!

Jouluaatto, viimein, tätä on odotettu koko 23 päivää. Mitäs teidän jouluaattoon näin kuuluu? Itse olen tällä hetkellä niin täynnä ruokaa etten jaksa mitään tehdä! Jouluruoka, mun heikko kohta. Ja sitten jaoimme joululahjat äsken, saatiin aika hyvin kaikenlaista, Sims 4:sta suklaaseen, hyvin meni. Sain tämän päivän artikkelikuvaan pienellä varoitusajalla hyvin porukkaa, tänään on varmaan jotain muutakin pientä jouluista ohjelmaa servulla, mikäli modeet sitä jaksavat tehdä.

Kunten aikaisemmissa joulukalentereissa lupailin ja teiltä kyselin, on nyt vuorossa wildeemin haastattelu. Sain vastaukset häneltä näihin kysymyksiin myöhään eilen illalla. Joten en tässä mitään kummempia höpöttele, muutakuin nauttikaa haastattelusta ja kiittäkää wildeemiä! Olkoon tämä myös korvauksena mun dyneilystä koska oon unohtanut valita kaks viime viikon pelaajaa. :( Muttakun on ollut joulukiireitä.

Mitä kuuluu?
Oikein hyvää! Leivoin juuri tuossa pipareita ja odotan että ne jäähtyisivät tarpeeksi niin pääsisi syömään!
Asutko Tampereella?
Kyllä, tällä hetkellä. Luultavasti alkuvuonna tiedossa muutto jonnekkin päin. :)
Onko sinulla ollut mitään murtumia?
Rasitusmurtuma jalkaterässä! Oli järjettömän kipeä. :(
Ovatko serverin maksut kalliita?
Kalleus on suhteellinen käsite, WildyCraftin serveri maksaa jotain toistasataa euroa kuukaudessa. Mielestäni ihan sopivan hintainen. :)
Milloin aloitit videoiden tekemisen?
Alunperin vuoden 2011 keväällä deliwien-kanavalle, videot olivat englanninkielisiä. Piilotin nuo videot parin kuukauden jälkeen. Tämän jälkeen aloitin tekemään videoita Chaosmonkeysnet-kanavalle vuoden 2011 syksyllä, mutta lopetin sen kanavan toisen omistajan kanssa tulleiden erimielisyyksien vuoksi. Nyt sitten videoita olen deliwien-kanavalle tehnyt jälleen vuoden 2013 keväästä lähtien, eikä loppua ole näkyvissä! Piakkoin tarkoitus herätellä jälleen englanninkielistä wildeem-kanavaa, jossa ei vielä olekkaan kuin muutama video. :)
Mikä oli uusin versio minecraftistä kun aloitit pelaamaan tätä peliä?
Minecraftin olen ostanut näköjään 27.9.2010. Eli elettiin vielä Alphan aikaa, ja versionumero taisi silloisen numeroinnin mukaan olla 1.1.2_01
Kuinka vanha olet?
Ikävuosia tuli kesällä täyteen 30. Ei uskoisi. :D
Oletko rikas?
En nyt tiedä miten rikkaan määrittelisi, mielestäni en.
Lempieläin ja -ruoka?
Koira tai Potoo! Ja ruoka tietenkin lohi, esimerkiksi vaikka sushi!
Milloin teit ensimmäisen videosi?
Ankka, tämä kysymys oli jo!
Milloin puuriksen kanssa videoita?
Kunhan löydetään puuriksen kanssa aikaa, hän on ollut hirveän kiireinen tässä opiskelujuttujen vuoksi. :)
Ensimmäinen paras kaverisi?
Naapurin tyttö jonka luona kävin aina pelaamassa Nintendoa!
Ketkä ovat läheisimmät henkilöt minecraftin kautta tutustuttuna?
Kyllähän se Janski on kai pakko mainita tässä. Todella monia muitakin upeita ihmisiä on saanut tavata viime vuosina, etenkin WildyCraftin vuoksi!
Keiden kanssa aiot lähitulevaisuudessa tehdä videoita? Onko joku sellainen ketä emme ole vielä videoillasi nähneet?
Spoilers! :) Jotain hyvin mielenkiintoisia yhteistyövideoita tulossa ainakin alkuvuonna!
Mieleenpainuvin muistosi?
Ehdottomasti Tubecon. Oli sellainen päivä etten voinut kuvitellakkaan mitään sellaista. Odotan innolla ensi vuoden tapahtumaa! Toinen upea hetki elämässäni oli se kun sain vihdoin ja viimein hankittua liput Michael Jacksonin keikalle, vaikken koskaan sitten sille keikalle päässytkään.
Kuinka pitkä olet?
172 cm :)
Mikä on youtubesarjoistasi oma suosikkisi?
Örrrrrrr, nyt oli vaikea valinta! Ehkä pakko sanoa Diversityt, legendaarisia videoita. Tai sitten Octodad, niin hauska peli! Tai sitten WildyCraft-sarja, koska ikinä ei tiedä mitä serverillä tapahtuu.
Ruotsin reissun kohokohta?
Mahtavat ihmiset jotka olivat mukana. :)
Pidätkö masasta, ja onko hän lapsuudenystäväsi? T: Ilari
Tunnen liikaa Masoja! :D Yksi harvinaisen erikoinen tapaus käytti tuota nimeä aikoinaan, hänet olen tuntenut pitkään mutta emme ole enää tekemisissä toistemme kanssa.
Milloin skywarssia?
Katsotaan! En ikinä osaa vastata näihin “Milloin tätä sarjaa?”-kysymyksiin, koska en itsekään tiedä vastausta. :) Valitsen nuo pelattavat pelit aina sen mukaan mitä milloinkin kuvatessa haluan eniten pelata.
Millä kuvaat ja editoit?
Fraps + Audacity, ja Sony Vegas Pro 13, läppärillä editoidessa Final Cut Pro
Miksi et ota tuntemattomia Skypeen juttelemaan tai kontakteiksi?
Aiemmin hyväksyin sinne tuntemattomia, ja se johti lopulta siihen että Skypessäni oli 500 tuntematonta, eikä vain ollut aikaa vastailla viesteihin. :( Kun avasin Skypen niin Windowsin alapalkki pamahti täyteen ikkunoita ja en käytännössä pystynyt käyttämään Skypeä ollenkaan. :(
Kenestä modesta/administä tykkäät eniten WildyCraftissa?
Kaikki on ihan mahtavia! Mahdoton sanoa ketään tiettyä.
Hiustesi väri?
Luonnostaan erittäin blondi, tällä hetkellä viininpunainen. :)
Muita lempinimiä kuin wildy?
Tällä hetkellä ei ole käytössä muita kuin wildeem ja wildy. :)
Onko sulla joulukalenteria?
Ei. :( Näin aikuisiällä unohtanut aina ostaa, en edes muista milloin viimeksi olisi ollut kunnollinen.
Miten päädyit youtubettajaksi?
Oli ylimääräistä aikaa, ja satuin itse katsomaan muiden tekemiä pelivideoita ja ajattelin että tuo voisi olla ihan hauska harrastus. :) En osannut kuvitellakkaan että tämä näihin mittoihin paisuisi. :D

Oikein hyvää joulua kaikille! <3

Kiitokset tosiaan wildeemille. Kuinka moni muistaa, mutta meillä on joulukalenteriarvonta ollut joka päivä, ja sielä on voittanut kaikenlaista kivaa. Tänään tulee vielä viimeinen luukku josta tosiaan on sitten mahdollista voittaa ikuinen DYN+-rank ja paljon kaikkea muuta mukavaa. Jos sinulla se on jo, keksimme varmasti jotain muuta. Sinun tarvitsee vain klikata linkistä joka on tässä alapuolella, niin pääset osallistumaan. Voittaja julkaistaan huomenna, joten rankin saa vasta silloin.

Klikkaamalla tästä pääset jouluaaton DYN+-rankin arvontaan!

Mutta ei saa unohtaa muita voittajia, ja kiitämme kaikkia teitä osallistumisesta kalenteriin, vaikkei mitään voittoja muutakuin kahdellekymmenelleneljälle ole tullut. Jos et ole saanut palkintoasi vielä huuda jollekin modelle (Miijjaa ja Angel parhaat tässä tapauksessa) ja he antavat palkintosi sinulle. Paitsi sinä joka voitat tämän päivän, siitä suoraan adminille, tai Angelille joka huutaa admineille, tai ticketin muodossa kerrot asiasta, ellet ole paikalla kun voittosi julkistetaan. Tässä vielä joulukuun voittajat.

VOITTAJAT
1. päivä: bastipoika
2. päivä: pave45
3. päivä: aleksi10003
4. päivä: Jaanonii
5. päivä: Sovitaan että wildeem
6. päivä: Sofia2897
7. päivä: samuraides
8. päivä: rainbowcandy111
9. päivä: Numerical
10. päivä: TrrrKana
11. päivä: TheTynnyri (Hae PALKINTO)
12. päivä: Karttapallo1
13. päivä: xWelhon (Hae PALKINTO)
14. päivä: LateLuke
15. päivä: raitsu111 (Onko sulla PALKINTO jo?)
16. päivä: Napero10
17. päivä: Pupuprinsessa (Hae palkinto)
18. päivä: Adeamanda (Hae palkinto)
19. päivä: Tontzi (PALKINTOA hakemaan)
20. päivä: sukka125 (palkinto puuttuu)
21. päivä: volmair
22. päivä: oona00 (palkinto)
23. päivä: Taulukauppiass (palkintoaa)
24. päivä:

Kiitokset vielä siitä että olette jotkut jaksaneet seurata mun dyneilyä ja unohtelemisia täällä joulukalenterin puolella. Ensi vuodeksi annan tämän homman jollekin muulle. On tullut vietettyä lähes unettomia öitäkin pari koska illalla ei ole jaksanut/ehtinyt/ollut parempaa tekemistä kuin kirjoittaa tämä kalenteri ja sitten kouluaamuna herää aikaisin muokkaamaan kuvaa ja kirjoittamaan puoliunessa olevilla aivoilla, mutta ei ole sen suurempia valituksia tästä tullut.

En voi sanoa muuta kuin, erityisen hyvää Joulua kaikille, saakaa paljon ihania lahjoja ja viettäkää rauhallinen joulu. <3

2 thoughts to “WildyCraftin Joulukalenteri #24

  • Avatar
    Makeh34

    gg wp

  • Avatar
    joonas670

    Milloin Dyn+-rank on arvottu?

Comments are closed.