Heipähei!

Tänään ei tule mitään suurempaa, koska kipeänä olen tällä hetkellä. :(
Käväisin illemmalla pikaisesti serverillä ottamassa tuon artikkelikuvan, ja osuin keskelle kiivasta taistelua lumisodan voitosta! En tosin enään muista yhtään kuka ne voitti, mutta artikkelikuvasta huomaatte jotain tunnelmia.

Sain myös toiveita mitä haluaisitte lukea näistä. Sain useammalta toiveen että haluaisitte kuulla mistä korkeamman ylläpidon (supermodejen ja admineiden) nimimerkit tulevat, joten tässä se. En saanut muilta vastausta, joten tällä kertaa kerron mistä mun nimimerkki tulee.

Angel_Cotton: Mun nimimerkki on pitkään harkittu. #not Muttasiis tarina menee niin että joskus pelasin yhdessä nettipaikassa nimellä Cotton ja kiinnostuin minecraftin pelaamisesta ja halusin oman hahmon tänne. No mietin sitten että Cotton olisi hyvä nimi minulle, mutta se oli harmillisesti varattu, joten mietin miten pidentäisin sitä. Sitä en enään muista mistä Angel siihen tulee, mutta nykyään mua kutsutaan juuri Angelisksi tai joksikin mun monista lempinimistä, Ankka, Ankeli ja Enkeli vain näin muutaman mainitakseni.

5. päivän arvonta!

VOITTAJAT:
1. päivä: bastipoika
2. päivä: pave45
3. päivä: aleksi10003
4. päivä: selviää klo 18.00

One thought to “WildyCraftin Joulukalenteri #5”

Comments are closed.